2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nadal simán, Djokovics szenvedve jutott tovább

Hír TV

2018. április 18., szerda 20:39, frissítve: vasárnap 19:30

Könnyedén vette Rafael Nadal a második fordulót a Monte Carloban zajló salakpályás tenisztornán. A korábbi világelső Novak Djokovic nagy csatában győzte le a horvát Coricot.

Nem okozott gondot a továbbjutás Rafael Nadalnak a monte-carlói torna második fordulójában. A spanyol világelső a szlovén Bedene-t verte két szettben könnyedén 6:1, 6:3-ra. A legjobb 16 között pedig az orosz Khachanovval találkozik.

A korábbi világelső Novak Djokovics megszenvedett a továbbjutásért. A szerb a horvát Coricot győzte le. Az első szett rövidítéssel lett a horváté, míg a második játszmát 7:5-re hozta. A következő körben az 5. helyen kiemelt Dominic Thiem lesz az ellenfele.

A japán Nishikori is ott van a harmadik fordulóban, miután legyőzte az orosz Medvegyevet. Az első játszmát 7:5-re hozta, míg a másodikban könnyebb dolga volt – azt 6:2-re nyerte. Következő ellenfele az olasz Seppi lesz.

Grigor Dimitrov szetthátrányból fordítva ejtette ki a francia Herbert-t. Az első szettet Herbert nyerte 6:3-ra, a bolgár azonban nem tört meg. A második játszmát 6:2-re, míg a harmadikat 6:4-re hozta, így készülhet a német Kohlschreiber elleni találkozóra.

Dimitrovhoz hasonlóan Alex Zverev is szetthátrányból fordított. A tornán harmadikként kiemelt német az első játszmát 6:4-re elbukta a luxemburgi Müllerrel szemben. A második és harmadik szettet azonban 6:3-ra, illetve 6:2-re hozta, így bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol a német Struffal csap össze.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!