2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Mindenképp győznie kellene a Vidinek a BL-ben

Hír TV

2018. augusztus 1., szerda 07:30, frissítve: szerda 08:11

Fegyelmezett és stabil védekezés döntheti el a Vidi továbbjutását a BL selejtezőben - a csapat hátvédje szerint. Fiola Attila a bolgár Ludogorec elleni visszavágót megelőző sajtótájékoztatón azt mondta: ugyanazt a védekezést fogják produkálni mint az első meccsen, múlt szerdán. Ekkor gól nélküli döntetlent harcoltak ki. Ahhoz viszont, hogy a Vidi továbbjusson, le kell győzniük a bolgárokat.

Utolsó edzését tartotta kedden este a Ludogorec a felcsúti Puskás Ferenc Arénában. A bolgár csapat a BL selejtező első mérkőzése gól nélküli döntetlenre végződött a múlt szerdán. Most a visszavágóra készülnek.

„Intenzív játékot várok 90-en percen keresztül a játékosaimtól. Elöl és hatul is remekül kell teljesíteniük nekik! Senki nem találja fel újra a spanyol viaszt! Azt a kemény játékot kell játszaniuk, amellyel otthon a hét bajnoki címet is megnyertük” – jelentette ki a bolgárok edzője.

A fehérvári csapat hátvédje szerint viszont jó esélyekkel várják a visszavágót. Fiola Attila szerint a szerdai mérkőzésen is a fegyelmezett és stabil védekezés döntheti el a továbbjutást.

„Nagyon  nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mindenki látta a találkozót, rendkívül erős csapatról van szó... Úgyhogy remélem ugyanazt a védekezést, illetve ugyanazt a csapatmunkát betudjuk mutatni, mint a múlt héten” – jelentette ki Fiola Attila.

 

A mérkőzés szerdán este 8 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában. Ahhoz, hogy a Vidi továbbjusson, győznie kellene. Ebben az esetben - várhatóan - a svéd Malmö gárdájával csap össze.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!