2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Fidesz-KDNP kampánynyitója 14:30

Magyar edzője lesz Neymarnak, a PSG-ből igazolna a Barcelona

Hír TV

2018. július 12., csütörtök 11:46, frissítve: csütörtök 13:22

A világbajnokság végéhez közeledve felpörgött az átigazolási piac, az európai nagy csapatok sorra mazsolázzák ki a torna új sztárjait.

A svájci Xhredan Shaqiri-vel erősítené meg keretét a Liverpool együttese. A szélső az előző szezonban a Stoke City együttesében szerepelt, ám a klub kiesett az angol élvonalból, emiatt Shaqiri jelezte távozási szándékát. A Sky Sports értesülései szerint már zajlanak az egyeztetések a két klub között.

A Liverpool a horvát válogatott védőjéért, Domagoj Vidáért is bejelentkezett. A 18 millió eurós ajánlatot ugyanakkor elutasította a Vida jelenlegi klubja a Besiktas. Török lapértesülések szerint ugyanakkor az angol klub újabb ajánlatot készül tenni.

A Paris Saint-Germain középpályásával Adrien Rabiot-val pótolná a Kínába távozó Paulinho-t a Barcelona. A Mundo Deportivo úgy tudja, Éric Abidal sportigazgató és Pep Segura vezérigazgató már el is utazott Párizsba, hogy felvegye a kapcsolatot a francia klub illetékeseivel. Rabiot az utóbbi hetekben több alkalommal is jelezte, hogy távozni szeretne az együttestől.

A Lazio irányítóját, Szergej Milinkovics-Szaviccsot szemelte ki a Manchester United. A római klub 100 millió eurót kér a játékosért. Il Messaggero szerint José Mourinho kívánságlistáján az első helyen szerepel a 22 esztendős szerb futballista. Ugyanakkor a Lazio edzője Simone Inzaghi nem szívesen engedné el a játékost.

Hivatalossá vált, hogy Lőw Zsolt lesz a francia bajnokság címvédőjének, a Paris Saint-Germainnek a másodedzője.

A 39 éves szakember két év után hagyja ott a Red Bull Leipzig másodedzői posztját a párizsi topcsapat kedvéért, ahol a néhány hónapja kinevezett Tomas Tuchel segítője lesz. Lőw Zsoltért másfél millió eurót fizetett a párizsi klub, ez átigazolási rekord, ugyanis soha nem fizettek ki ekkora összeget másodedzőért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!