2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Federer és Djokovic is a wimbledoni nyolcaddöntőben

2017. július 9., vasárnap 17:34, frissítve: vasárnap 17:37

Kialakult a legjobb 16 mezőnye a férfiaknál a wimbledoni tenisztornán. Novak Djokovic, Roger Federer, valamint Dominic Thiem is bejutott a nyolcaddöntőbe.

Roger Federer harmadszor játszott idén a német Mischa Zverev ellen. A svájci klasszis az első szettet rövidített játékkal nyerte 7:6-ra. A másodikban és a harmadikban már könnyebb dolga volt, mindkettőt 6:4-re nyerte, így bejutott a legjobb 16 közé, ahol a bolgár Grigor Dimitrovval találkozik.

„Dimitrov karrierje legfontosabb szakaszában van. Mindig, amikor ellene játszom, az az érzésem, hogy egyre jobb. Hétfőn is erre számítok” – nyilatkozta a mérkőzést követően a hétszeres wimbledoni bajnok.

Ott van a wimbledoni tenisztorna nyolcaddöntőjében a második helyen kiemelt Novak Djokovic is. A korábbi világelső szerb a lett Gulbist verte három szettben. A legjobb 16 között a francia Mannarino lesz az ellenfele.

Továbbjutott Dominic Thiem is. A nyolcadik helyen kiemelt osztrák az amerikai Donaldsont búcsúztatta. A nyolcaddöntőben a cseh Tomas Berdychhel mérkőzhet meg.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!