2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Cristiano Ronaldo Olaszországban?

Hír TV

2018. július 4., szerda 18:56, frissítve: szerda 22:18

Július elsejével beindult a nemzetközi átigazolási dömping – Cristiano Ronaldo, Kyliann Mbappé és Willian is klubot válthat a nyáron.

 Hivatalos közleményben cáfolta a Real Madrid, hogy megvennék Kylian Mbappét a Paris Saint-Germaintől – a 19 éves francia sztárt sajtóhírek szerint 272 millió euróért igazolnák át. Ám a spanyol Marca sportnapilap szerint a király gárda valóban tervezi a francia tehetség átigazolását. Ehhez ugyanakkor először szeretnének túladni ötszörös aranylabdás játékosukon, Cristiano Ronaldon. A portugál sztár az olasz Juventushoz igazolhat 120 millió euróért – a pletykát a Real Madrid nem cáfolta.

A Corrierre dello Sport azt írja: Ronaldo már két hete Torinóban néz magának lakást. Az olasz Premium Sport televízió szerint a portugál klasszis ügynöke, Jorge Mendes segítségével Cristiano Ronaldo kezdeményezte a torinói kapcsolatfelvételt, és ő ajánlkozott fel a Juventus labdarúgócsapatánál.

A portugál labdarúgó állítólag elégedetlen azzal, hogy a Real Madridban csupán 21 millió eurót keres, miközben a Barcelona az ősszel 30 millió euróra emelte Lionel Messi fizetését.

A brazil válogatott szélsője, Willian iránt is nagy az érdeklődés a transzfer piacon. A Manchester United után a Barcelona is ajánlottt tett a Chelsea-nek. Az angol Sky Sport szerint 50 millió fontot adna a katalán csapat a brazil játékosért. Ám az angol egyesület tulajdonosa, Roman Abramovics várhatóan 60 millió font körüli összeget szeretne kapni Willianért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!