2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Körhinta 11:05

Sport

Visszatért a vízbe Milák Kristóf

Milák Kristóf újra a vízben. Bár egyelőre magában úszik, de hamarosan már az edzőjével készül a párizsi olimpiára.

  • Visszatért a vízbe Milák Kristóf

Nagy volt a csönd Milák Kristóf körül. Szinte mindenki megszólalt vele kapcsolatban, egyedül csak ő nem. A világklasszis úszóról még közvetlen környezete sem tudta, hol van, mit csinál, edz-e, ott lesz-e az idei nyári olimpiai játékokon, s ha igen, akkor lesz-e olyan állapotban, hogy érmeket, elsősorban aranyat szállíthasson Magyarországnak. 

A Mandiner megtudta, hogy Milák két hete titokban elkezdte az uszodai edzéseket klubjában, a Budapesti Honvédban. Általában olyan időpontokban, dél és délután két óra között gyakorol, amikor senki sincs a medencében.

A Mandiner azt írja ezzel is azt szeretné elérni, hogy maradjon körülötte a csend, s minél nyugodtabban, reflektorfényen kívül készülhessen az olimpiára. A kvótája (100 és 200 méter pillangó) már megvan Párizsba, így magáért az olimpiai részvételért már nem kell hajtania. A formába lendülés miatt, a minél jobb időeredményekért viszont igen.

A teljes cikket a Mandiner oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!