2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Radar 04:00

Sport

Végső búcsút vettek Törőcsik Andrástól

Ma délután végső búcsút vettek Törőcsik Andrástól – a korábbi 45-szörös válogatott, zseniális labdarúgó július kilencedikén, hatvanhét éves korában hunyt el. A Újpesti Dózsa legendás játékosát Budapesten a Megyeri úti temetőben családja, korábbi játékostársai, szurkolói és tisztelői kísérték utolsó útjára.

  • Végső búcsút vettek Törőcsik Andrástól

A Nemzeti Sport beszámolója szerint a szomorú esemény előtt az egyik sarokban a kispestiek (többek között Détári Lajos, Esterházy Márton, Garaba Imre, Nagy Antal), a másikban az angyalföldiek (Kiss László, Komjáti András, Tóth Bálint) és a ferencvárosiak (Nyilasi Tibor, Martos Győző, Mucha József, Szokolai László, Wukovics László) gyülekeztek. Persze az újpestiek voltak a legtöbben, Zámbó Sándor, Kiss Sándor, Bácsi Sándor, Véber György, Kovács Zoltán, Szlezák Zoltán, Tamási Zoltán – megszámlálhatatlan nagyszerű játékos érezte úgy, el kell köszönnie a legendától. Zenészek is lerótták kegyeletüket: Charlie és Freinreisz Károly is fontosnak tartotta, hogy elbúcsúzzon az egykori futballistától.

Ott volt „Törő” utolsó újpesti edzője, a 84 esztendős Temesvári Miklós, az Újpesten is edzősködő Kisteleki István, az MLSZ korábbi elnöke, beszédet mondott Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője, Déri Tibor, Újpest polgármestere és Dunai II Antal, Törőcsik András egykori klubtársa. 

Borítókép: A zseniális labdarúgó július kilencedikén, hatvanhét éves korában hunyt el (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

Magyar Nemzet 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!