2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kane a hosszabbításban mentette meg a Háromoroszlánosokat

Hír TV

2018. június 18., hétfő 21:58, frissítve: hétfő 22:51

Kínkeservesen győzött Anglia a labdarúgó-világbajnokságon. Bár ők adják a világ legjobb bajnokságát, a tornán megszorongatta őket Tunézia. Csak a hosszabbításban, egy szöglet után rúgott góllal nyertek 2–1-re Harry Kane-nek köszönhetően, aki az első félidőben is betalált a hálóba. A tunéziaiak gólját Szászí szerezte 11-esből még az első félidőben.

Sima 3–0-ás győzelmet aratott Belgium válogatottja Panama legjobbjai ellen a labdarúgó-világbajnokság hétfői napján a G csoportban.

A papírformának megfelelően a belgák az első perctől fogva irányították a mérkőzést, ugyanakkor a vb-újonc panamaiak jól tartották magukat az első negyvenöt percben, és néhány gyors kontrával egyszer-egyszer zavarba is hozták az európaiak védelmét.

A fordulást követően Mertens bombagóljával gyorsan előnybe került a belga válogatott – 2014-ben is a Napoli csatára lőtte csapata első vb-gólját. Panama gyorsan válaszolhatott volna, de Courtois ziccert hárított. A belgák a folytatásban felőrölték ellenfelüket és Lukaku duplájával biztosították sikerüket.

Győzelemmel kezdett Svédország az oroszországi labdarúgó világbajnokságon. Az északi együttes Dél-Koreát verte az F csoportban 1-0-ra. A győztes gólt Granqvist szerezte büntetőből a 65. percben, aminek megítélésben a videóbíró segítségét vették igénybe. Ez volt a harmadik eset a vb-n, amikor a videóbírót használták 11-es megítélésénél. A rendszert ezen a tornán használják először.

(Fotó: twitter/sportsHEED)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!