2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:00

Új sztárt venne a Real, a PSG megint rekordigazolásra készül

Hír TV

2018. július 9., hétfő 22:20, frissítve: hétfő 22:42

Bejelentette a spanyol labdarúgó-szövetség az új szövetségi kapitányt, Hivatalosan is bemutatták Buffont a Paris Saint-Germainnél miközben a francia egyesület új átigazolási rekordra készül.

A spanyol labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy a következő két évben Luis Enrique lesz a válogatott új szövetségi kapitánya. A szakembert hivatalosan jövő héten mutatják be. A spanyol szövetség elnöke hozzátette, csak Luis Enriquével tárgyaltak. A 48 esztendős egykori válogatott futballista korábban edzősködött a Róma, a Celta Vigo és a Barcelona együttesénél is. A Barcával Bajnokok Ligáját és 2 bajnoki címet nyert.

A kínai élvonalbeli Kuangcsou bejelentette, hogy egy évre kölcsönveszi, majd végleg megvásárolja Paulinhót, a spanyol bajnok Barcelona brazil válogatott labdarúgóját. A Selecao alapembere korábban már játszott a kínai együttesnél, onnan igazolt 1 évvel ezelőtt a Barcelonához. Sajtóhírek szerint a középpályás évi 15 millió eurót keres majd.

Hivatalosan is bemutatták Gianluigi Buffon-t a Paris Saint-Germain csapatánál.  A Juventustól távozó kapuslegenda azért igazolt a párizsiakhoz, hogy bizonyítsa, még mindig remek játékos.

„Azért választottam, hogy idejövök, mert úgy éreztem, még mindig sokat tudok adni. Bizonyítani akarom, hogy még mindig remek kapus vagyok, és ezt is fogom tenni. Az elmúlt évig a válogatottban is játszottam, úgyhogy megmutattam, hogy versenyképes vagyok még” – mondta a kapuslegenda, aki két évre igazolt a párizsi klubhoz.

A Paris Saint-Germain ugyanakkor további erősítésekkel tervez. A hírek szerint a klub 270 millió eurós ajánlatot készül tenni Philippe Coutinhoért. A Mundo Deportivo szerint a francia egyesület azért szeretné a brazil futballistát leigazolni, hogy ezzel is maradásra bírja a Real Madrid által megkörnyékezett Neymart.

A Real Madridnak már a B-terve is van arra az esetre, ha Neymar mégsem igazolna Madridba. A klubhoz közel álló Marca sportnapilap szerint a Chelsea klasszisát Eden Hazardot is kiszemelte magának a királyi gárda. A világbajnokságon is remekül teljesítő középpályásnak egyébként 100 millió euró a kivásárlási ára.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!