2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Sport

Tottenham–Barcelona és Napoli–Liverpool rangadók ma a BL-ben

Újabb nyolc mérkőzést rendeznek ma a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Tottenham a Barcelonát látja vendégül, a Liverpool pedig Nápolyba látogat. Carlo Angelotti a Napoli edzője kritizálta a meccs bíróját Kassai Viktort, azt mondta, hogy nem tudja elfelejteni a hibáit egy korábbi bajnokok ligája meccsen.

  • Tottenham–Barcelona és Napoli–Liverpool rangadók ma a BL-ben

A vadonatúj stadion helyett a Wembleyben fogadja a Barcelonát a Tottenham. Mauricio Pochettino csapata bizonyítani szeretne, miután két hete 2-1-re kikaptak az Intertől. Az angoloknál ugyanakkor alapemberek hiányoznak a mai meccsen. A kapus Hugo Lloris ugyan visszatér, de Eriksen, Vertonghen, Dembele, és Dele Alli sem lép pályára sérülés miatt. Pochettino csapata ráadásul azzal a Ernesto Valverdével szemben játszik, aki véget vetetett a játékosi karrierjének.

„A legjobbat várom a Tottenhamtől, tudom, hogy fontos játékosok hagyják ki a mai meccset, de mi is így vagyunk ezzel. Azzal számolunk, hogy jó formában lesznek támadni és védekezni is fognak. Tudjuk, hogy kemény ellenfélről van szó és ráadásul egy nagyon fontos stadionban játszunk” – mondta a Barcelona edzője.

Az előző fordulóban a PSG-t legyőző Liverpool a Napolihoz látogat. Utoljára nyolc éve találkozott a két csapat, akkor 3-0-re győztek a vörösök. Adam Lallana biztos nem játszik ma este, Jürgen Klopp pedig okos taktikát vár a Napoli edzőjétől.

„Szeretem Carlo Ancelottit, nagyon tisztelem, szerintem egy fantasztikus ember, elsőosztályú játékos volt és világklasszis menedzser. Németországban azt mondjuk rá, hogy ravasz róka. Nagyon jókat mondott rólunk, dicsérte a játékosokat, ez kedves tőle és micsoda taktika. Carlo olyan régóta van ebben a szakmában és szeretné, hogy a legjobb arcomat mutassam, de had mondjam, hogy készen állok egy igazi csatára” – mondta a Liverpool edzője.

Carlo Ancelotti ugyanakkor nem mondott ehhez hasonló dicsérő szavakat a meccs bírójáról, Kassai Viktorról. Az olasz edző azt mondta, hogy nem tudja elfelejteni Kassai hibáit.

„Meg vagyok döbbenve, hogy kassai jelölték erre a meccsre, kevés idő telt el ahhoz, hogy felejtsek” – mondta.

Kassai Viktor vezette ugyanis a tavalyi Bayern München–Real Madrid meccset, ahol a spanyolok nyerte 4-2 re és akkor Ancelotti a bajorok edzője volt.

Bajnokok Ligája-csoportkör, második forduló, szerdai mérkőzések:
Lokomotiv Moszkva – Schalke 18.55
PSG – Crvena zvezda 18.55
Atletico Madrid – Club Brugge 21.00
Borussia Dortmund – Monaco 21.00
Porto – Galatasaray 21.00
Napoli – Liverpool 21.00
PSV Eindhoven – Inter 21.00
Tottenham – Barcelona 21.00

(Kezdőkép: twitter.com/FCBarcelona)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!