2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Globál 04:20

Sport

Szoboszlai Dominik tarolt

Annak ellenére, hogy a koronavírus járvány alaposan átírta a sportéletet 2020-ban megrendezték Az Év Sportolója Gálát, ahol többek között kiderült az is hogy ki lett az év férfi és női sportolója.

  • Szoboszlai Dominik tarolt

Szoboszlai Dominik tarolt a gálán, hiszen a 20 éves labdarúgó elképesztő évet tudhat maga mögött. 2020-ban az év sportpillanata az Izlandnak lőtt győztes gólja lett. Emellett a sportújságírók szavazatai alapján őt választották az év férfi sportolójának is.

Az év csapata a hagyományos csapatsportágak között, a labdarúgó-válogatott lett, melynek Szoboszlai is tagja.

Az év edzője díjat Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott edzője kapta, aki kivezette a nemzeti tizenegyet a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra emellett feljutott a Nemzetek Ligája A-divíziójába.

Az év női sportolója Karakas Hedvig lett, a tornász Kovács Zsófia és az úszó Kapás Boglárka előtt.

Az idei évben 10 fogyatékos sportolóra szavazhattak a sportújságírók, a győztes a vesetranszplantáción átesett sílövő Berente Judit lett.

Az év csapata díjat az egyéni sportágak versenyében Babos Tímea, Kristina Mladenovic teniszpáros lett, így a trófea a címvédőkhöz került.

Díjazták az év E-sportolóját is, a vadonatúj kategóriában Bereznay Dániel vihette haza az elismerést.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!