2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Szerhij Rebrov: Kisebb csoda kellett volna a pontszerzéshez

3-0-ra győzött a Barcelona a Ferencváros ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkörének 5. fordulójában a Puskás Arénában.

  • Szerhij Rebrov: Kisebb csoda kellett volna a pontszerzéshez

Már a 14. percben előnybe került a sárga mezes Barcelona. Egy remek akció végén Jordi Alba passzából Griezmann parádés mozdulattal szerzett gólt. 0-1. Majd Dembélé húzta meg Botka mellett a labdát a bal oldalon és a középre tett labdájáról Frimpong lemaradt, Braithwaite azonban nem, 0-2. Aztán Frimpong rúgta föl a tizenhatoson belül Braithwaite-et, a megítélt büntetőt pedig Dembélé rúgta Dibusz kapujába. Immáron közte három. A 49. percben aztán helyzetbe került a Ferencváros is, ám Sigér lövése elkerülte a kaput. A 73. percben pedig Lovrencsics beadásából Baturina fejelhetett, de Neto védett. Utána még volt több lehetősége is a Barcának, de újabb gól már nem született a mérkőzésen, így Ferencváros-Barcelona 0-3.

Kisebb csoda kellett volna a győzelemhez, ez volt a realitás-értékelte csapata Barcelona elleni teljesítményét a Ferencváros vezetőedzője. Szerhij Rebrov a 3-0-ás vereség után már előre néz, már csak azért is, mert a második félidő során látott bíztató jeleket.

Huszonnyolc perc alatt három gólt lőtt a Barcelona a zöld-fehér együttesnek, ezzel gyakorlatilag el is döntötte a mérkőzést. Így érthetően a meccs után nem volt túl vidám a hangulat a hazaiak öltözőjében.

A vereség ellenére Szerhij Rebrov ha visszamehetne az időben, ugyanazt a taktikát és felállást választaná. A vezetőedző szerint csoda kellett volna a pontszerzéshez.

A csoportkör utolsó fordulójában december 8.-án a Ferencváros idegenben vív ki-ki meccset az Európa-ligát érő harmadik helyért a Dinamo Kijevvel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!