2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

„Köszönés után fölajánlom a lemondásomat”

2017. január 9., hétfő 20:13, frissítve: hétfő 22:12

Felajánlja lemondását a Magyar Úszó Szövetség szakmai alelnöke – erről Sós Csaba beszélt Magyarország élőben című műsorunkban, de hozzátette: amennyiben felkérik, vállalná akár a szövetségi kapitányi posztot is.

A mesteredző szerint nem folytatódnak a Hosszú Katinka és Gyárfás Tamás közöttihez hasonló konfliktusok az úszószövetségben, mert az új elnök, Bienerth Gusztáv az úszósport minden fontos szereplőjével külön le fog ülni tárgyalni, és figyelembe veszi szándékaikat.

„Nem valószínű, tehát az új megválasztott elnök úr azt mondta, hogy mindenkivel le fog ülni a héten beszélni. Én a magam részéről a köszönés után föl fogom ajánlani a lemondásomat. Azt gondolom, ha egy új vezető jön, ez nagypolitikától kezdve apróbb dolgokig, tanszékekig, mindenhol így van. Az új vezető mondja meg, hogy kikkel akar dolgozni. Láthattuk, beszélt Katinkával, azt mondta, hogy megfelelő viszonyban vannak. Nem tudom, hogy személyi kérdésekről egyeztettek-e, de én a magam részéről, még egyszer mondom, ezzel fogok kezdeni, köszönés után” – fogalmazott a szakmai alelnök.

Tekintse meg a Sós Csabával készült teljes beszélgetést:

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!