2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Ronaldo: Még mindig elég fiatal vagyok és szeretem a kihívásokat

Hír TV

2018. július 16., hétfő 21:30, frissítve: kedd 09:33

Hivatalosan is bejelentette a Juventus Cristiano Ronaldo érkezését. A portugál szupersztár a múlt héten kötött 4 éves szerződést a torinói klubbal – a Juventus 117 millió eurót fizetett érte.

Átesett az orvosi vizsgálatokon majd hivatalosan is bemutatkozott az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót a Juventus együttesénél. A 33 esztendős támadó 117 millió euróért távozik a Real Madrid-tól, ahol 9 évig futballozott.

Ronaldo 2022-ig szóló szerződést írt alá Torinóban, évi 30 millió eurót, vagyis közel 10 milliárd forintot fog keresni. A portugál futballista 2009-ben - akkoriban még világrekordnak számító - 94 millió euróért igazolt a Manchester Unitedtól a Real Madrid együtteséhez. Madridi időszaka alatt 438 tétmérkőzésen szerzett 451 góljával ő a klub történelmének legeredményesebb futballistája.

A portugál klasszis izgatottan beszélt a rá váró feladatokról a bemutató sajtótájékoztatón.

„Inkább a jelenre fókuszálok. Élvezem a játékot, még mindig elég fiatal vagyok és mindig szerettem a kihívásokat: a Sportingtól kezdve a Manchester Uniteden és a Real Madridon át a Juventusig, inkább egy álom ez, mint egy karrier, a pályafutásom kezdetén álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi trófeát nyerek” – mondta Ronaldo.

A sajtótájékoztatón arra is utalt, hogy a jövőben is szeretne a nemzeti együttesben játszani.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!