2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Rangadón fogadja a Ferencváros a Mezőkövesdet

A tabellán elfoglalt helyezés alapján rangadót játszik a címvédő Ferencváros a Mezőkövesddel a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában.

  • Rangadón fogadja a Ferencváros a Mezőkövesdet

A fővárosiak az elmúlt időszakban egy nehéz sorozatot nagyon eredményesen teljesítettek: előbb október 19-én 1-0-ra legyőzték a bajnokságban az ősi rivális Újpestet, majd 24-én az Európa-ligában ugyanennyire nyertek Moszkvában a CSZKA ellen, végül múlt vasárnap az éllovas MOL Fehérvár FC otthonában gyűjtötték be a három pontot 2-1-es sikerükkel. A következő feladatuk sem tűnik könnyűnek, mivel a várakozáson felül szereplő és jobb gólkülönbségével őket megelőzve második helyen álló kövesdi csapat látogat hozzájuk, melyet az előző idényben a zöld-fehérek mindhárom alkalommal egygólos különbséggel győztek le. A Mezőkövesd idegenben még nem vesztett pontot a mostani idényben, a két vereségét otthon szenvedte el és döntetlenre is saját közönsége előtt végzett az éllovas Fehérvárral.

Utóbbi csapat hat győzelemmel kezdett, de azután megtört a lendülete, kikapott otthon az Újpesttől, majd a Debrecen legyőzését követően gól nélküli döntetlennel zárt Mezőkövesden, legutóbb pedig hazai pályán kikapott a Ferencvárostól. A bajnokság első harmadának zárásán az újonc Zalaegerszeg otthonában javíthat.

A középmezőnyhöz felzárkózni kívánó Diósgyőr a "felsőházba" tartozó Kisvárdát fogadja, az elmúlt időszakhoz képest várhatóan nagyobb nézősereg előtt. A szervezett szurkolói csoportok hétfőn közleményben jelezték, hogy visszatérnek a lelátóra. Lépésüket azzal indokolták, minden kérésükhöz konstruktívan állt hozzá a klubvezetés.

Az M4 Sport a Ferencváros-Mezőkövesd találkozót közvetíti élőben, a Kossuth rádió a 17 órás mérkőzésekről 18.02 órától Körkapcsolásban számol be, illetve az m4sport.hu oldalon végig követhető minden találkozó.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

szombat:

Puskás Akadémia FC-Budapest Honvéd FC 14.30

Ferencvárosi TC-Mezőkövesd Zsóry FC 17.00

Diósgyőri VTK-Kisvárda Master Good 17.00

Kaposvári Rákóczi FC-Újpest FC 17.00

Zalaegerszeg-MOL Fehérvár FC 17.00

Debreceni VSC-Paksi FC 17.00

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!