2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Sport

Pozitív lett Marco Rossi szövetségi kapitány koronavírustesztje

Pozitív lett a koronavírustesztje Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

  • Pozitív lett Marco Rossi szövetségi kapitány koronavírustesztje

 

"A korábbi folyamatos negatív teszteredmények után Marco Rossi legutóbbi vizsgálata pozitív eredményt mutatott. Elkülönítése a játékosoktól, stábtagoktól azonnal megtörtént"

- írta szerdán Twitter-oldalán a magyar szövetség (MLSZ), amely bővebb tájékoztatást a 20 órakor kezdődő sajtótájékoztatóján ígért.

Amennyiben az olasz szakvezető nem ülhet le a kispadra, vélhetően Cosimo Inguscio helyettesíti, ahogy a korábbi két alkalommal, amikor Rossi eltiltását töltötte. Ezt a két találkozót megnyerte a magyar válogatott: 2018 novemberében a Nemzetek Ligájában az észtek ellen 2-0-ra, majd 2019 júniusában a Wales elleni Eb-selejtezőn 1-0-ra győzött a Groupama Arénában.

Rossi szakmai stábjából Giovanni Constantino pályaedző is hiányzik, ő már korábban megfertőződött.

A nemzeti együttes csütörtökön 20.45-től a Puskás Arénában az izlandi csapattal találkozik az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében, a győztes kijut a 2021 nyarára halasztott, részben budapesti rendezésű kontinensviadalra.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!