2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben 03:00

Sport

Pezsgőfutás Siófokon

Futóversennyel búcsúztatták az óévet Siófokon. A résztvevőket a futam végén egy-egy pohár pezsgővel kínálták, a gyerekek pedig természetesen alkohol-menteset kaptak. Siófokon 29 éves hagyománya van a pezsgő-futásnak.

  • Pezsgőfutás Siófokon

Mi más lehetne a pezsgőfutás legjobbjainak jutalma, mint pezsgő, a gyerekeknek pedig kölyökpezsgő. Siófokon 1990 óta búcsúztatják sporttal az óévet. Évről évre több százan neveznek az ingyenes rendezvényre.

„Én azt gondolom, hogy a futás az utóbbi években egyre nagyobb teret hódít az emberek életében, hiszen olyan jellegű rendezvényeket szervezünk, és nem csak mi, hanem a különböző versenyirodák, ahol széles körben, tehát a gyermektől a szülőn át mindenki megtalálja a saját maga kategóriáját, és amelyben meg tudja mérettetni saját magát, és lefutható távokat hirdetnek a versenyirodák.”

- mondta Boér Renáta, a BÚÉK Siófok 2019 szervezője.

Először az óvodások futamát rendezték meg, a kicsiknek 500 métert kellett megtenni, és akár a szüleikkel együtt is futhattak. A résztvevők érmet kaptak, a leggyorsabbakat pedig külön is jutalmazták.

Rally autó vezette fel a felnőttek futamát, több százan vettek részt a pezsgfutáson, hogy mozogjanak egy kicsit az ünnepek alatt is. A körülbelül két km-es távot néhány perc alatt lefutották a leggyorsabbak.

Siófokon a sport után már a szórakozásé a főszerep, egész estés bulival várják a szórakozni vágyókat.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!