2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Petry Zsolt peren kívül megegyezett a Herthával

A korábbi 38-szoros magyar válogatott labdarúgó, Petry Zsolt peren kívül megegyezett a vele tavaly áprilisban szerződést bontó német élvonalbeli Hertha BSC-vel, miután a Magyar Nemzetnek adott interjúban megfogalmazott politikai véleményét Németországban kifogásolták. A munka nélkül maradt kapusedző már előrenéz: számítógépes tanfolyamra készül.

  • Petry Zsolt peren kívül megegyezett a Herthával

Petry Zsoltot 2021. április 6-án mentették fel munkavégzése alól a Herthánál, miután politikai véleményt fogalmazott meg a Magyar Nemzetnek adott interjúban. A kapusedző nem érezte igazságosnak a véleménye miatt meghozott döntést, ezért perre vitte a dolgot.

A tárgyalás eredetileg idén április 21-én indult volna, ám Petry ügyvédje halasztást kért, így szeptemberre tették át a tárgyalást. Végül a két fél peren kívül megegyezett.

– A jövőmet illetően több elképzelésem van, jelenleg annyi bizonyos, hogy októbertől beiratkozom egy németországi számítógépes tanfolyamra – idézte Petryt a Bors, amely a peren kívüli megegyezésről is beszámolt.

Mint ismert, Petry Zsolt még a Hertha kapusedzőjeként adott lapunknak egy főként futballról szóló interjút, amelyben politikailag szenzitív témában is megfogalmazta gondolatait. A Hertha arra hivatkozva szüntette meg a magyar edző munkaviszonyát, hogy az általa nyilvánosan elmondott vélemény ellentétes a sokszínűség mellett elkötelezett klub alapértékeivel, amely a korábban aláírt a sokszínűség chartáján alapul.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Október elsején kezdődik a népszámlálás

Október elsején kezdődik a népszámlálás

A kérdőíveket október 16-áig lehet kitölteni az interneten, ezt követően számlálóbiztosok keresik fel azokat a háztartásokat, ahonnan nem érkezett be online adatszolgáltatás.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!