2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Sport

Orbán: Így lehet sikeres a magyar futball

Átadták a Debreceni Labdarúgó Akadémiát. 13 hektáron nyolc füves és egy műfüves nagypályán készülhetnek a DVSC fiatal futballistái.

Kósa Lajos polgármester megnyitójában arról beszélt: a klub, amelynek a város is tulajdonosa, az utánpótlás-nevelésbe fektette be a sikeres esztendők bevételeit. „Azt a pénzt, amit a BL-ben kerestünk, itt tetszenek látni, nem vittük haza, nem költöttük el, itt van” – fogalmazott a fideszes politikus.

A miniszterelnök, aki egy másik labdarúgó-akadémia alapítója, azt mondta: korszerű sportlétesítményekre, valamint kiváló pedagógusokra, edzőkre van szükség ahhoz, hogy a fiatalok naggyá tudják tenni Magyarországot és benne a magyar futballt.

„Nagyon oda kell figyelni, hogy miközben fontos, hogy a fű hibátlan legyen, az öltöző rendben legyen, semmilyen túlzásba nem szabad esni, mert akkor az ellenkező hatást érjük el. Pedagógiai szempontból keményen kell tartani a gyermekeket, mert különben a többiek erősebbek lesznek” – fogalmazott Orbán Viktor az átadón.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia egy év alatt épült fel 1,5 milliárd forintból, a város, az egyetem és a futballklub közös finanszírozásával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Miért alázzák Szoboszlait?

Miért alázzák Szoboszlait?

Különös aktualitást kapott az utóbbi napokban, amit Szoboszlai Dominik nemrég mondott a nyári átigazolásával kapcsolatos érzéseiről az angol Premier League róla készített portréfilmjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!