2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Nem megszokott eljárással tartóztathatják le a brutális ózdi gyilkost

A kórházban tartóztathatják le a nevelt fiait brutális kegyetlenséggel meggyilkoló ózdi férfit. A nem nyilvános ülés azért a kórházban lesz, mert a férfi magával is végezni próbált a gyilkosságok után.

  • Nem megszokott eljárással tartóztathatják le a brutális ózdi gyilkost

Ég a lámpa a lehúzott redőnyök mögött – több mint egy napja tart a helyszínelés az ózdi családi háznál. Hétfőn a déli órákban gyilkolta meg itt két nevelt fiát egy 35 éves férfi, aki ezután az élettársára támadt. A 43 éves nő életveszélyes sérüléseket szenvedett, de sikerült kimenekülnie a házból és segítségért tudott kiáltani. Egy helyi asszony ott volt, amikor a mentők megérkeztek. Kérte, hogy az arcát ne mutassuk.

„Ott volt a hölgy, akit megszurkált a férje, és akkor már álltak ott csomóan, fiatalasszonyok, az anyák is, és ő mondta el, hogy a két gyereknek elvágta a nyakát” – mondta az arc és név nélkül nyilatkozó szemtanú.

A 16 és 18 éves fiúk a helyszínen meghaltak. A Blikk információi szerint a tragédiát egy veszekedés előzte meg, a férfi összeszólalkozott élettársával, a fiúk pedig édesanyjukat próbálták védeni, mikor a mostohaapjuk megölte őket. A családot kevesen ismerték, az utcában élők szerint albérletben laktak a kétszintes házban. Azt mondják, csendesek voltak, ezért is döbbentett meg mindenkit az apa tette.

„Láttam, mikor a rendőrök megfogták. Megfogták hamar. Kimenekült a lakásból, hátrament, és akkor hátul van egy másik lakás, ahol a rendőrök szaladtak, és megfogták” – nyilatkozta egy másik szemtanú 

A férfi saját magával is végezni akart, a rendőröknek emiatt őt is kórházba kellett szállítani.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség a letartóztatására tett indítványt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség indítványozza az elkövetőnek a letartóztatását. A nem nyilvános bírósági ülésre 2018. november 29-én 10 órakor fog sor kerülni az Ózdi Kórházban, ahol az elkövető jelenleg tartózkodik.

A férfit és élettársát jelenleg is az Ózdi Kórház intenzív osztályán ápolják, az asszonyon életmentő műtétet hajtottak végre. Állapotukról nem adtak bővebb felvilágosítást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!