2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Megszületett a megállapodás a Chelsea tulajdonosváltásáról

A Chelsea bejelentette, hogy megszületett a megállapodás a futballklub tulajdonosváltásáról, a Los Angeles Dodgers baseball-csapatának két résztulajdonosa, az amerikai Todd Boehly és Mark Walter, valamint a svájci Hansjörg Wyss, továbbá a Clearlake Capital amerikai befektetési csoport 4,25 milliárd fontos üzlet keretében veszi át a tavaly Bajnokok Ligája-győztes londoni egyesületet.

  • Megszületett a megállapodás a Chelsea tulajdonosváltásáról

A szombat hajnali közlemény szerint az összes hatósági jóváhagyás függvényében május végére zárulhat le a tulajdonosváltás, további részleteket akkor közölnek. A megállapodás alapján a csoport 2,5 milliárdot fizet a klub részvényeiért, további 1,75 milliárdot pedig a stadion fejlesztésére, a női csapatra, az akadémiára és a Chelsea alapítványára fordít. A közleményben kiemelik, hogy a bevétel egy befagyasztott brit bankszámlára kerül, és azt Roman Abramovics, a klub jelenlegi tulajdonosa teljes egészében jótékony célra fordítja. Az orosz üzletember 19 év után kényszerűségből válik meg a Chelsea-től - amelynek eladását március másodikán jelentette be -, mert az ukrajnai háború kitörése után Nagy-Britannia intézkedéseket léptetett életbe vele szemben. A Chelsea labdarúgócsapatának Lőw Zsolt a másodedzője.

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!