2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Zöldövezet

Következik:

Radar 04:00

Sport

Mégsem veszi meg a Manchester Unitedet Elon Musk

A világ leggazdagabb embere a Manchester United felvásárlásával viccelődött közösségi oldalán. A botrányaival is kitűnő Elon Musk ezúttal a Vörös Ördögök rajongóinak adott hamis reményeket: az amerikai milliárdos bejelentette, hogy megvásárolja a klubot. Az angol rekordbajnok klub és a szurkolók közti viszály ugyanis már tüntetésekig fajult. Az amerikai Glazer-család tulajdonában álló csapat a legendás edző Sir Alex Ferguson visszavonulása óta, azaz mintegy egy évtizede mélyrepülésben van. A csalódott szurkolók számára így a tulajdonos-váltás híre megváltásként hatott, azonban Elon Musk ezúttal is közölte, hogy csak a bolondját járatta az emberekkel.

  • Mégsem veszi meg a Manchester Unitedet Elon Musk

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!