2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Sport

Lemondta a válogatottságot a szlovák csapatkapitány

Lemondta a válogatottságot a szlovák labdarúgó nemzeti tizenegy csapatkapitánya, Marek Hamsik.

"Régóta gondolkodtam rajta és 15 év után úgy döntöttem, hogy lezárom pályafutásom ezen fontos és csodálatos szakaszát" - írta hétfőn közösségi oldalán a játékos.

A 34 esztendős középpályás 2007-ben, a lengyelek elleni barátságos meccsen mutatkozott be a válogatottban, azóta 135 mérkőzésen 26 gólt szerzett, mindkét adat rekord Szlovákiában. A 2010-es dél-afrikai világbajnokságon már kapitánya volt a csapatnak, amely bejutott a nyolcaddöntőbe. A 2016-os és a tavalyi Európa-bajnokságra is kijutott a válogatottal.

Hamsik klubszinten a Napolinál töltötte a legjobb éveit 2007 és 2019 között. A mostani idényben török bajnok lett a Trabzonspor csapatával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Restart Fesztivál Zalaegereszegen

A sportolásé volt a főszerep a hétvégén, Zalaegerszegen, a Restart Fesztiválon. A vasárnapi programot nyuszi-motorosok nyitották meg. Szekeres Pál olimpikon és paralimpiai bajnok arra hívta fel a figyelmet, hogy a közös sport összeköt és megerősít, ugyanakkor tiszteletre nevel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!