2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Leekens ismerkedik a válogatottal

Hír TV

2017. november 6., hétfő 22:57, frissítve: kedd 07:43

A leendő szövetségi kapitány előtt tartotta meg egyik utolsó edzését a Luxemburg elleni barátságos meccsre készülő magyar labdarúgó-válogatott. A megbízott kapitány, Szélesi Zoltán azt mondta: a nemrég kinevezett Georges Leekens már bemutatkozott néhány játékosnak.

Georges Leekens is megnézte a magyar labdarúgó-válogatott edzését Telkiben – a nemrég kinevezett belga szakember csak a két felkészülési meccs után kezdi meg a munkát. A megbízott szövetségi kapitány, Szélesi Zoltán azt mondja: Leekens már több játékosnak bemutatkozott.

„Megtörtént a kinevezés, az elmúlt napokban jó néhány órát töltöttünk együtt, voltunk NB I-es mérkőzéseken együtt, néztünk találkozókat, rengeteget beszélgettünk. Az ő elvárása természetesen az, hogy avassam be mindenbe, amit tudok, bemutassam a játékosokat, mi az, ami rá vár, mi várható a mérkőzéseken, szeretne beleszagolni az itteni atmoszférába, a játékosokkal ismerkedni. Jó néhány játékossal elbeszélgetett, bemutatkozott, úgyhogy jelen pillanatban itt tartunk” – ismertette a megbízott szövetségi kapitány.

A keretből sérülés miatt hiányzik Guzmics Richárd és Fiola Attila – Németh Krisztián azonban újra ott lehet a csapatban.

„Hosszú idő után csatlakozom újra a kerethez, ami nagyon boldoggá tesz, úgyhogy nagyon motivált vagyok. Szerencsére az utóbbi időben jól is ment a játék, újra formába kerültem, úgyhogy nagyon várom a következő két mérkőzést” – mondta a labdarúgó.

A válogatott csütörtök este Luxemburgban vendégszerepel, jövő kedden pedig Costa Ricát fogadja a Groupama Arénában.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!