2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Labdarúgó NB I: Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán

A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján, így egyelőre nem szerezte meg újabb bajnoki címét.

  • Labdarúgó NB I: Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán

 

A 14 kör óta veretlen zöld-fehérek egy győzelemmel behozhatatlan előnyre tehettek volna szert, így azonban a második helyen álló Puskás Akadémia vasárnapi szereplésétől függ, hogy már ebben a fordulóban megvédik-e a címüket. Ha a felcsútiak nyernek az MTK ellen, matematikailag továbbra is versenyben maradnak az elsőségért.

OTP Bank Liga, 29. forduló:

Kisvárda Master Good-Ferencvárosi TC 0-0

 

Az első fél óra meddő vendégfölényt hozott, az FTC jóval többet birtokolta a labdát ellenfelénél, de nem tudott mit kezdeni a hazaiak szervezett védekezésével. Bár a zöld-fehérek színeiben 100. tétmérkőzését játszó Sigér, valamint Wingo is próbálkozott távoli lövéssel, kaput eltaláló próbálkozása az első félidőben csak a Kisvárdának volt, a Dibusz Dénest helyettesítő, pályafutása első NB I-es találkozóján védő Bogdán Ádám azonban hárította ezeket.  

A szünet után megpróbált gyorsítani támadásain az FTC, gólt mégis a hazaiak szereztek, igaz, a szabadrúgást követően született Jelena-találatot szabálytalanság miatt érvénytelenítette a játékvezető. A Kisvárda továbbra is masszívan védekezett, a vendégek pedig nem találták az ellenszert, védenivalója változatlanul csak Bogdánnak akadt. A hajrában is csupán a várdai kontrák okoztak némi izgalmat, a Ferencváros hiába birtokolta jóval többet a labdát, komoly helyzetet nem tudott kialakítani.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!