2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Sport

Komoly főtámogatója lett a magyar vízilabdának

A legnagyobb magyar energiaszolgáltató lett a Magyar Vízilabda Szövetség főtámogatója a riói olimpiáig. A szponzoráció a férfi és a női válogatottat is magában foglalja, valamint a hazai bajnokságnak és a Szuperkupának is névadója lesz a cég. A megállapodást szerdán írták alá a felek.

Két sikerágazat találkozása: kilenc olimpiai arannyal a legeredményesebb magyar csapatsportág és a piacvezető energiacég kétéves megállapodást kötött. Az együttműködésen régóta dolgoztak a felek. Az E.ON vezérigazgatója úgy fogalmazott: látták, milyen értéket képvisel Magyarországon a vízilabda, milyen profizmus jellemzi a szövetséget és a játékosokat egyaránt, ezért mindent megtettek a közös együttműködésért. Az eredmények mellett a magyar pólóra jellemző verseny és a csapatszellem pedig minta a világcégnek is.

– Az első és legfontosabb az anyagi támogatás, hogy ne legyen financiális gondja a szövetségnek, a válogatottaknak, koncentrálhassanak a felkészülésre. Ehhez minden hátteret biztosítunk, de itt másról is szó van, mert mi is tanulni szeretnénk tőlük. Meg szeretnénk tanulni, hogyan, milyen eszközökkel érik el a sikereiket. Úgy gondolom, magasabb szinten, vezetői szinten is találkozókat fogunk szervezni, hogy mi is tanulhassunk és elsajátíthassuk a módszereiket – mondta a Hír TV-nek Eric Depluet, az E.ON Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke szerint a jelenlegi gazdasági környezetben nem lehet csak az állami támogatásra számítani, azokat a cégeket is meg kell találni, amelyek a nevüket adják a sportághoz.

– Mi ahhoz voltunk szokva, hogy a kétharmada az éves költségvetésnek szponzori bevétel volt, egyharmada volt állami forrás vagy még annál is kevesebb. Ez egy biztonság, mert a törvényhozásban, az állam pozitív szándékában bármikor beállhat változás, amik esetleg tőlünk független külső gazdasági körülmények. Ahhoz, hogy az ember két lábon álljon, el kell újra oda jutni, hogy minél közelebb legyünk, legalább a költségvetésünk feléhez elérjünk a privát források felé, és most ezen az úton vagyunk – mondta Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

Az energiaszolgáltató cég nemcsak a szövetséget, hanem a férfi- és a női válogatottat is támogatja, valamint névadója lesz a magyar bajnokságnak és a Szuperkupának is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

Zsuzsi asztala: Kecskelak Szentistvánbaksáron + videó

A Zsuzsi asztala legújabb adásában a műsorvezető, György-Horváth Zsuzsi Szentistvánbaksára látogat el a Vizi családhoz. Megnézheti mi a kecskék egyik kedvenc eledele, ennek begyűjtésében is komoly szerepet vállal.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!