2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Sport

Kiütöttek egy női focibírót a pályán

A pofon sosem jön jókor - pláne nem egy labdarúgó mérkőzés játékvezetőjének. Az eset egy argentin regionális bajnoki mérkőzésen akkor történt, amikor a játékvezető egy szabálytalanság után megállította a játékot, sárga lapot adott az egyik futballistának, akinek a csapattársa ezt látva a bíró felé rohant és ököllel brutálisan arcon ütötte.

  • Kiütöttek egy női focibírót a pályán

A támadást követően a női játékvezetőt egy környékbeli kórházban kellett ellátni, de szerencséjére nem szenvedett súlyos sérülést. A dührohamot kapó játékost, Cristian Tironét rendőri kísérettel levonszolták a pályáról, majd letartóztatták, a meccset pedig félbeszakították a botrányos incidens után.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

Olasz bóközön a magyar válogatottnak

A magyar és az olasz labdarúgó-válogatottnak egyenlők az esélyei a csoportgyőzelem kivívására a hétfői Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt Roberto Mancini szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!