2022. 08. 18. Csütörtök Ilona napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Sport

Kezdődik a száguldozás a Hungaroringen

Az első szabadedzéssel 14 órakor megkezdődik a Hungaroringen a 37. Forma 1-es Magyar Nagydíj. A szervezők azt javasolják a nézőknek, hogy az autó helyett a tömegközlekedést válasszák, és három-négy órával a kiválasztott program kezdete előtt induljanak el otthonról. Az Örs vezér teréről induló hévvel, majd a kerepesi megállótól ingyenes helyszíni buszokkal lehet a legkönnyebben megközelíteni a Hungaroring 3-as kapuját. A szervezők a rendkívüli szárazság miatt ugyanakkor arra kérik a látogatókat, fokozottan ügyeljenek arra, hogy csak a kijelölt helyeken dohányozzanak, és ne dobják el az égő cigarettacsikket. Egy ember legfeljebb fél liter folyadékot valamint 3 darab szendvicset vihet be magával.

  • Kezdődik a száguldozás a Hungaroringen

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!