2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Sport

Kétmeccses eltiltást kapott Anglia

Két zárt kapus meccs az angolok büntetése, a több mint három hónappal ezelőtti Anglia- Olaszország EB döntőn levő rendbontások miatt - erről döntött az Európai Labdarúgó Szövetség. A játéktérre történő szurkolói berohanást, tárgyak behajigálását és a himnuszok megzavarását a szövetség további 100 ezer euróra büntette. Múlt héten a Wembley-ben rendezett Anglia-Magyarország vb selejtezőn is rendbontás alakult ki, akkor egy magyar szurkolót letartóztattak, mert állítólag rasszista megnyilvánulásokat tett az egyik szervező felé. A magyar rendőrség korábban felajánlotta, hogy tiszteket küld a mérkőzésre, ezt azonban az angol hatóságok elutasították. Az eset után a Times vezető brit lap arról írt, hogy Magyarországon huligán problémák vannak, ami összekapcsolódhat azzal, hogy a kormány bevándorlásellenes nézeteket képvisel, és ez beszivárog a lelátókra is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Lionel Messi kapta az Aranylabdát

Hétfőn este kiosztották a nemzetközi labdarúgás legnagyobb egyéni elismerését. A PSG argentin világsztárja, Lionel Messi kapta meg az Aranylabdát, immár hetedszer.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!