2022. 08. 18. Csütörtök Ilona napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Sport

Két helyen változtatott a kezdőcsapatán Sztanyiszlav Csercseszov

Helyszíni tudósítónk Perjési Tamás tájékoztatása szerint a Fradi szurkolókat szállító buszok már megérkeztek a stadionhoz, sőt a zöld-fehér fanatikusok már a lelátón is elfoglalták a helyüket. Ami az FTC kezdőcsaptát illeti, Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző az első mérkőzéshez képest két helyen változtatott: Henry Wingo helyén Botka Endre fog játszani, míg Adnan Kovacevic helyett Mats Knoesternek szavazott bizalmat az orosz szakember. Érdekesség, hogy a stadion teljes területén alkohol tilalmat rendeltek el, ezzel is megelőzve, hogy a szurkolótáborok között bármiféle attrocitás alakuljon ki. Hogy képes lesz-e kiharcolni a továbbjutást a Ferencváros a Slovan ellen, hamarosan kiderül.

  • Két helyen változtatott a kezdőcsapatán Sztanyiszlav Csercseszov

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!