2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Két gól és egy Neymar mínuszban fogadja a PSG a Madridot

Hír TV

2018. március 6., kedd 12:11, frissítve: kedd 13:09

A nyolcaddöntők visszavágóival folytatódik kedden a Bajnokok Ligája. A címvédő Real Madrid kétgólos előnnyel megy Párizsba, a Liverpoolnak az ötgólos előnyével pedig aligha van félnivalója a Porto ellen.

Kétgólos hátrányt kellene ledolgoznia a Paris St.-Germain csapatának a labdarúgó Bajnokok Ligája kedd esti nyolcaddöntőjében – az első fordulóban a címvédő Real Madrid 3-1-re győzött. A PSG-t azóta újabb hatalmas csapás érte – a nyáron vásárolt brazil világsztár, Neymar egy bajnokin lábát törte, és már biztosan nem léphet pályára a világbajnokságig.

„Két lehetőség van: ülsz és sírdogálsz, hogy úgysem fog sikerülni, vagy felállsz, és harcolsz a céljaidért – mi az utóbbit választottuk – közölte Dani Alves labdarúgó. – Igen, van annak valóságalapja, hogy Neymarral sokkal erősebbek vagyunk csapatként, de higgyék el, hogy így is van bennünk erő és akarat ahhoz, hogy továbbjussunk. Igen, érezzük a hiányát, de mondom, mi a harcot választottuk” – tette hozzá a PSG játékosa.

A kétgólos előny azonban a Real Madridnak sem egészen megnyugtató: a vezetőedző, Zinedine Zidane nehéz visszavágóra számít. „Valamelyik csapatnak nehéz lesz a mérkőzés után, de hát ez a futball. Most mindkét együttes a saját játékára és céljaira koncentrál, meglátjuk, ki akarja jobban a továbbjutást. Azt akarom látni, hogy a játékosok keményen odateszik magukat a pályán, hogy jó focit játsszanak. Nagyon nehéz, küzdelmes lesz, de ezt kell most csinálnunk” – fogalmazott a vezetőedző.

A másik keddi visszavágón a Liverpool a Porto csapatát fogadja – itt gyakorlatilag eldőlt a továbbjutás, három héttel ezelőtt a Pool 5-0-ra győzött idegenben.

Mindkét visszavágó a szokott időben, magyar idő szerint 20 óra 45 perkor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!