2022. 05. 16. Hétfő Mózes, Botond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Két doppingoló orosz súlyemelő bukott meg egy évtized múltával

Csaknem tíz év elteltével veszített rajta doppinghasználaton két orosz súlyemelő.

Aszlan Bigyejev és Andrej Kozlov 2012 áprilisában, a törökországi Európa-bajnokságon adott mintája az akkori analízis során negatív lett, a 2021-ben, továbbfejlesztett módszerekkel elvégzett újraelemzéskor azonban kiderült, hogy annak idején tiltott listán szereplő szteroidot fogyasztottak. Megbukásukat a Nemzetközi Tesztelő Ügynökség (ITA) most jelentette be, ügyükben tart a vizsgálat.

A 33 éves Bigyejev a 2012-es Európa-bajnokságon a 94 kilogrammos kategóriában harmadik volt összetettben, míg a 39 esztendős Kozlov a 2009-es világbajnokságon és a 2012-es Eb-n egyaránt lökésben szerzett bronzérmet az ólomsúlyban.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

Hiába a magabiztos hazai győzelem, kiesett az MTK

Az ezüstérmet a Kisvárda szerezte meg a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában, miután 2-1-re legyőzte a Zalaegerszeget, míg a bennmaradásért vívott küzdelemben az MTK Budapest maradt alul, hiába verte 3-0-ra a vendég Debrecent.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!