2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Sport

Kapufákig jutott a Debrecen, döntetlen a Rapid Wien ellen

A Debrecen gól nélküli döntetlent ért el az osztrák Rapid Wien otthonában a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc csütörtöki első mérkőzésén.

  • Kapufákig jutott a Debrecen, döntetlen a Rapid Wien ellen

A magyar bajnoki bronzérmes végig kiélezett, kemény összecsapást játszott idegenben, két lövése kapufát talált, és összességében közelebb állt a győzelemhez, mint bécsi riválisa.

A párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik.

Konferencia-liga, selejtező, 3. forduló, első mérkőzés:

Rapid Wien (osztrák)-Debreceni VSC 0-0

---------------------------------------

Bécs, v.: Rob Hennessy (ír)

sárga lap: Querfeld (17.), Seidl (44.), Cvetkovic (75.), Kerschbaum (91.), illetve Joao Oliveira (45+5.)

Rapid Wien:

-----------

Hedl - T. Schick, Querfeld, Cvetkovic, Auer - Kühn (Strunz, 81.), Sattlberger (Greil, 68.), Kerschbaum, Grüll (Bajic, 89.) - Seidl (Mayulu, 81.), Burgstaller

Debreceni VSC:

-------------

Megyeri - Kusnyír, Dreskovic, Romancsuk, Manrique - Lagator, Loncar (Mojzis, 92.) - Szécsi (Domingues, 61.), Dzsudzsák (Varga, 92.), Joao Oliveira (Kiziridisz, 70.) - Do. Babunszki (Bárány, 70.)

A Debrecené volt az első gólszerzési lehetőség a találkozón, a 18. percben Dzsudzsák végezhetett el szabadrúgást a 16-os vonaláról, lövése azonban a jobb kapufán csattant.

A folytatásban inkább a mezőnyben küzdöttek egymással a csapatok, rengeteget állt a játék szabálytalanságok miatt.

A fordulást követően sem változott igazán a játékképe, ugyanakkor a DVSC némiképp bátrabban futballozott, és a 80. percben újra csak centik választották el vezetéstől, ezúttal a csereként pályára lépő Kiziridisz találta el a kapufát. A gól a hajrában sem esett, így a két csapat innen folytatja majd Debrecenben.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

Győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában, így a szombati záró játéknapon dől el a feljutás.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!