2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Sport

Huszonöt meccsre eltiltották a New Orleans doppingoló brazil kosarasát

Doppinghasználat miatt 25 mérkőzésre szóló eltiltást kapott Didi Louzada, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő New Orleans Pelicans brazil játékosa.

A 22 esztendős kosaras mintájában az anabolikus szteroidok közé tartozó drosztanolon nyomaira bukkantak. Louzada azt mondta, hogy akkor kerülhetett tiltott anyag a szervezetébe, amikor a holtszezonban egy táplálkozási szakember tanácsára vitaminokat szedett.

"Mivel tapasztalata van profi sportolókkal való együttműködésben, soha nem gondoltam volna, hogy ezeknek a szereknek bármelyike tilos" - idézte a játékos szavait az ESPN. - "A pozitív teszteredményt követően azonnal felvettem a kapcsolatot a ligával és a játékosszövetséggel. hogy segítsenek kitalálni, mi történt. Tudatosan soha nem szegném meg az NBA szabályait, mélységesen sajnálom a történteket, és bocsánatot kérek csapattársaimtól és minden rajongónktól."

Louzada, aki a második szezonját tölti az NBA-ben, 2019-ben az újoncok játékosbörzéjén 35. helyen kelt el.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Lionel Messi kapta az Aranylabdát

Hétfőn este kiosztották a nemzetközi labdarúgás legnagyobb egyéni elismerését. A PSG argentin világsztárja, Lionel Messi kapta meg az Aranylabdát, immár hetedszer.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!