2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Sport

Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán

Hatalmas balesetet szenvedett a magyar WTCR csapat a német autópályán. Vasárnap még futamgyőzelemnek örülhetett a Zengő Motorsport csapata a Vila Realban rendezett túraautó világbajnokságon Robi Huff révén.

  • Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán

A verseny után a csapat hazafelé tartó útja valóságos rémálommá vált. A csapat vezetője Zengő Zoltán a német autópályán történtekről egy videót is megosztott. Indulás után néhány kilométerrel az öt autóból négy szerencsésen megúszott egy balesetet, de az ötödik autóba egy telefonáló autós belerohant. - tette hozzá a csapatvezető. Az összetört autóból a magyar csapat egyik tagját a mentők kórházba szállították, de szerencsére megúszta a balesetet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Kovács László: Májustól kezdve fokozatosan csökken a vendéglátóhelyek forgalma

Magyarországon csaknem 3500 vendéglátóhellyel van ma kevesebb, mint a koronavírus világjárvány kezdete előtt. Nagyon sok étterem kibírta a covid miatti korlátozásokat. Most azonban újabb kihívás előtt a vállalkozók: megnövekedett rezsi, munkaerőhiány és a magas alapanyagárak. A stúdióban Kovács László a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!