2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Győzött a magyar válogatott Costa Rica ellen

Hír TV

2017. november 14., kedd 22:15, frissítve: szerda 08:41

Sikerült megnyernie az év utolsó mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatottnak. A nemzeti csapat Costa Ricát verte a Groupama Arénában, de a játékosok ezzel együtt sem lehetnek büszkék a 2017-ben címeres mezben mutatott teljesítményükre.

Győzelemmel búcsúzott a 2017-es évtől a magyar labdarúgó-válogatott. A nemzeti csapat a Groupama Arénában 1-0-ra verte a világbajnoki résztvevő Costa Ricát. A gólt ezúttal is a korábban mellőzött Nikolics Nemanja szerezte.

Ez hosszú folyamat. Ha nem is rúgtam volna gólt ma vagy Luxemburg ellen, az nem azt jelentené, hogy nincs helyem a csapatban. Egy folyamatnak kell lennie, és az hosszú folyamat. Ha bízol egy játékosban, nem rövid távon bízol benne, hanem hosszú távon, és az tuti, hogy kamatozni fog, ha tényleg bízol benne, és tudod, hogy mit tud adni az a játékos. Most a klubcsapatomban hétről hétre gólokat rúgok, és nem csak ebben az évben, hanem öt éve. Az nem lehetséges, hogy a klubcsapatomban ennyi gólt tudok rúgni, a válogatottban pedig nincs helyem a csapatban. Szóval szerintem ezt meg kell oldani – mondta a válogatott játékos.

A válogatott idei utolsó mérkőzésén jó néhány szék maradt üresen a stadionban. A luxemburgi vereséget követően a nemzeti csapat szervezett szurkolói csoportja közleményben jelezte, hogy nem fog a helyszínen szurkolni az évzárón.

„Természetesen hiányoztak, de úgy gondolom, hogy először is szeretnénk megköszönni azoknak, akik kijöttek és szurkoltak nekünk. Így is nagyon jó volt a hangulat. Természetesen ha telt ház lett volna, akkor még jobban hallottuk volna a közönség szurkolását. Sajnáljuk, egyben meg is értjük őket. Tudjuk: ők sem ezt érdemelték. Nagyon remélem, hogy a következő évben ki tudjuk őket szolgálni mind az eredményekkel, mind a mutatott játékkal” – fogalmazott Nagy Ádám.

A magyar labdarúgó-válogatott 2017-ben kilenc mérkőzést játszott, ezekből hármat megnyert, hat alkalommal vesztesen hagyta el a pályát – köztük Andorra és Luxemburg ellen. Legyőzni Lettországot, Feröert, illetve a szezonzárón Costa Ricát sikerült.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!