2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Győzelemmel hangolt a Barca elleni meccsre a Ferencváros

A Bajnokok Ligája csoportkörére készülő Ferencváros 2-0-ra győzött a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

  • Győzelemmel hangolt a Barca elleni meccsre a Ferencváros

A szabolcsiak két győzelem után kaptak ki újra, és az idényben otthon még nyeretlenek, sőt pontot, valamint gólt sem sikerült még szerezniük.

A fővárosiak - akik a BL-főtáblán jövő kedden az FC Barcelona vendégeként lépnek pályára - sorozatban negyedik sikerüket aratták a bajnokságban, és megőrizték veretlenségüket.

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Kisvárda Master Good-Ferencváros 0-2 (0-0)

------------------------------------------

Kisvárda, 3122 néző, v: Berke

gólszerzők: Isael (67.), Karaszjuk (89., öngól)

sárga lap: Viana (44.), Lucas (47.), Rubus (54.), illetve Lovrencsics (61.), Dibusz (85.)

Kisvárda:

--------

Dombó - Melnyik (Kukoc, 81.), Ene, Rubus, Hej - Lucas (Karaszjuk, 81.), Simovic - Navratil (Cukalasz, 55.), Bumba (Kovácsréti, 71.), Sassá (Camaj, 81.) - Viana

Ferencváros:

-----------

Dibusz - Lovrencsics, Frimpong, Kovacevic, Heister (Civic, 65.) - Haratin (Vécsei, 74.), Laidouni - Nguen (Mak, 75.), Isael (Zubkov, 83.), Skvarka - Boli (Baturina, 65.)

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, kaput eltaláló lövésük pedig csak a hazaiaknak volt. A Ferencváros ugyan jóval többet birtokolta a labdát, fölénye mégis meddőnek bizonyult, igazán veszélyes, tiszta gólszerzési lehetőséget nem tudott kidolgozni a címvédő.

A fordulás után a Kisvárda játékosai egyre fáradtabbá váltak, az FTC viszont türelmesen játszva várt a lehetőségre, amely a félidő derekán el is jött, a csereként beállt Civic középre adott labdájára Isael érkezett remek ütemben, és a léc alá lőtt. A kapott gól után igyekezett ritmust váltani a hazai együttes, Supka Attila vezetőedző a hajrára hármas cserével próbált új lendületet adni a csapatnak, de a meccs sorsát végül megpecsételte a Kisvárda szezonbeli harmadik öngólja.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!