2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Gumibottal verték a magyar szurkolókat az angol rendőrök

Még nem közöltek hivatalos információt arról, pontosan miért tört ki balhé az angol–magyar mérkőzésen, de a közösségi oldalakon felbukkanó videók szerint gumibottal verték a magyar szurkolókat az angol rendőrök. A Sky News értesülése szerint egy magyart őrizetbe is vettek “faji megkülönböztetés” miatt.

Fotó: Getty Images

A BBC és a német Focus is arról számolt be, hogy tucatnyi rendőr érkezett a magyar szurkolók megfékezésére az angol–magyar mérkőzés elején a Wembley Stadionba. Arról, hogy miért kellett gumibotokkal bántalmazni a magyarokat, egyelőre semmit nem közöltek.

A közösségi oldalakra feltöltött videókon viszont jól látható, hogy nem kímélték a magyarokat az angol rendészek. Közben a Sky News úgy értesült, hogy egy embert őrizetbe vettek “faji megkülönböztetés”, vagyis rasszizmus vádjával. A rendőrségi közlés szerint hamar helyreállt a rend. (PestiSrácok)

Londonban van tudósítónk, Perjési Tamás, aki ott volt a stadionban:

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

FIFA-világranglista - A franciák már harmadikok, a magyarok a 43. helyen

A magyar csapat hármat rontva a 43. pozíciót foglalja el a FIFA-ranglistán. 2021. október 21.

A Celtic vendégeként is kikapott a Ferencváros

A Ferencváros 2-0-ra kikapott kedden a Celtic Glasgow vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában, így továbbra is pont nélkül sereghajtó a négyesében. 2021. október 19.

Kétmeccses eltiltást kapott Anglia

A játéktérre történő szurkolói berohanást, tárgyak behajigálását és a himnuszok megzavarását a szövetség további 100 ezer euróra büntette. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Csörte: Hatalmas vita az uniós csúcson

A nap vitája! Itt bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. A stúdióban Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. És itt volt velünk Tóth Norbert nemzetközi jogász A vitát két elemző újságíró, Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!