2021. május 16.,
vasárnap, Mózes, Botond napja

Fradisták, figyelem!

2021. április 29., csütörtök 21:36

Ha elérjük a 4 millió beoltottat, jöhetnek nézők – olvasható a Fradi.hu oldalon. A bajnok Ferencváros szombaton este, idénybeli utolsó hazai találkozóján a hetedik Mezőkövesdet látja vendégül a labdarúgó OTP Bank Ligában.

A közlemény szerint a klub nagyon várja már a miniszterelnök bejelentését, mert ha időben meglesz a négymilliomodik beoltott, akkor a szombati, FTC-Mezőkövesd bajnokit ismét nézők előtt rendezhetik meg. Az új szabályokat tartalmazó rendeletek a bejelentés másnapjától lépnek életbe, vagyis legkésőbb egy pénteki bejelentés esetén lehet ismét meccsre menni. A szükséges feltétel a 4 millió beoltott!

Ha ez meglesz, akkor a bajnokcsapat már védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók előtt fogadhatja szombaton 19.30-tól a Mezőkövesdet az NB I-ben. A védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt álló kiskorúak szurkolhatnak a Groupama Arénában, amennyiben meglesz időben a 4 millió beoltott és nézők előtt rendezhetjük meg a találkozót.

A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

A Ferencváros arra kérjük 18 év feletti szurkolókat, hogy annak az információnak a birtokában vegyenek most – egyelőre kizárólag online – belépőt, hogy most még nincs meg a 4 millió beoltott.

És persze kizárólag akkor váltsanak jegyet a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza!

Ha mégsem lesz meg időben a 4 millió beoltott, akkor természetesen a belépők árát a klub visszatéríti!

További részletek a Fradi.hu oldalon.