2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Sport

FociFesztivál: SZÚR, női bajnoki, játékbemutatók

Mintegy háromezer látogatója volt idén is a Fáy utcai Vasas sporttelepen rendezett III. FociFesztiválnak. A labdarúgás ünnepén, különböző sportági bemutatók mellett, versenyek, női NB I.-es bajnoki és színész–újságíró rangadó (SZÚR) várta az érdeklődőket.

Az időjárás kegyeibe fogadta a III. FociFesztivált. A Fáy utcai Vasas sporttelepen az egész család talált szórakozási lehetőséget, volt női megőrző, játékbemutató buborékfocival, gombfocival, csocsóval, az ügyesebbek pedig kipróbálhatták tizenegyesrúgó tudásukat. A szabadrúgásrúgó versenyben több NB I.-es labdarúgó is szórta a gólokat, mint például a kecskeméti Pekár László. Az élvonalbeli klubok standjainál pedig közös fotók készültek a labdarúgókkal.

A nap főmérkőzése a hagyományos SZÚR, vagyis a színész–újságíró rangadó volt. A két csapat izgalmas mérkőzést vívott, habár a nézőszám messze elmaradt a korábbi, Népstadionban rendezett rangadókétól. „Számomra elég nagy öröm, hogy a fiatal színészek közül egy páran újra itt játszanak a csapatban. Kiöregszünk és ezzel azért számolni kell. De a hangulat mindig megmarad, a régi SZÚR-ok hangulata” – mondta Nemcsák Károly, a József Attila Színház színész-igazgatója.

A szervezők a női labdarúgás népszerűsítését is fontosnak tartják, így a Honvéd és a Viktória FC NB I.-es mérkőzését a focifesztiválon rendezték meg.

„A programok gond nélkül lezajlottak. Úgy gondolom, mindenki jól érezte magát. Jó hangulatban telt a nap, mindenki örömmel, és sok-sok nyereménnyel térhetett haza – mondta a főszervező. – A válogatott szereplése nem tett jót nekünk sem, a hangulatát picit elrontotta, de nem egy meccs az élet. Megy tovább az élet a fociban is, és a focifesztivál mindig is segíteni fog azon, hogy a labdarúgás szeretettebb legyen” – tette hozzá Szabó László.

A focifesztiválnak, csakúgy mint tavaly, mintegy háromezer látogatója volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!