2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Sport

Dzsudzsák: Mindegy, hogyan fognak szidni bennünket

Csütörtök délelőtt elutazott Bukarestbe a magyar labdarúgó-válogatott. A repülőtéren a játékosok optimistán nyilatkoztak a románok elleni pénteki vb-selejtezőről. A bukaresti hangulatra felkészült a magyar csapat.

„Bukarestben nem feltétlen a magyar válogatott az esélyes, de mi szeretnénk ismét felborítani a papírformát” – mondta Egervári Sándor. Hogy kik borítják, azt viszont nem árulta el a szövetségi kapitány. Azt mondta: tudja már a kezdőcsapatot, de csak a mérkőzés előtt egy órával hozza nyilvánosságra. A közvélemény arra számít, hogy Szalai Ádám és Böde Dániel együtt rohamozza majd a román kaput.

„Bízom benne, hogy kapok szerepet. Sanyi bácsi eldönti, hogy két csatárral játszunk-e, és ha két csatárral játszunk, én leszek-e az egyik. Az ő tisztje eldönteni, én csak bízom benne, hogy kapok lehetőséget” – nyilatkozta Böde Dániel, a Ferencváros támadója.

A játékosok szerint fontos, hogy a magyar válogatott szerezze meg a vezetést. „Az első 15-20 percben biztos, hogy erős nyomást fognak gyakorolni a románok, mert mindenképpen gólt szeretnének elérni, de azt gondolom, meg kell tartanunk a labdákat, és ha mi szereznénk gólt ebben a 15-20 percben, akkor megtörnénk a románokat. Nem szabad lemondani a támadásokról” – mondta Vanczák Vilmos.


A bukaresti hangulatra felkészült a csapat. „Régóta hallom azt, ilyen a hangulat, olyan a hangulat, emilyen a stadion, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy kizökkentsenek bennünket a normális felkészülésből. Király Gabi megosztotta saját tapasztalatait, Sanyi bá is felkészített valamilyen szinten, tényleg nem tudom elképzelni, hogy mi lehet még meglepetés a mai világban. A futballpályán szerintem teljesen mindegy, hogyan fognak bennünket szidni” – fogalmazott Dzsudzsák Balázs, a Gyinamo Moszkva légiósa.

Megérkezése után a magyar válogatott Bukarestben megtartotta utolsó edzését is a mérkőzés helyszínén, ahova péntek este több mint 55 ezer nézőt várnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!