2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bercsenyi ejtőernyős huszárok 03:00

Sport

Dejan Sztankovics szívesen visszatérne Olaszországba edzősködni

A La Gazetta dello Sport olasz sportnapilap exkluzív interjút készített a Ferencváros szerb vezetőedzőjével.

  • Dejan Sztankovics szívesen visszatérne Olaszországba edzősködni

Az olasz sportlap munkatársa a csütörtöki Ferencváros–Fiorentina meccs után beszélgetett a Dejan Sztankoviccsal, aki játékoskarrierje csúcsán a Serie A-ban futballozott, de már edzőként is dolgozott ott. A szerb edző dicsérte a firenzeiek játékát, emellett fontosnak tartotta kiemelni, hogy nagy tett a csapat részéről a veretlenül végigjátszott csoportkör.

„Nagyon boldogok vagyunk. A továbbjutás már a múlt idényben is összejött a Ferencvárosnak, de most veretlenül fordul rá a kupatavaszra. Nagyon büszke vagyok, főleg azért, mert ez egy Európa-liga szintű csoport volt” – kezdte Sztankovics a Nemzeti Sport által szemlézett interjúban.

„A bajnokságban sokszor úgy vesztünk pontokat, hogy nem érdemeljük meg. Lemaradtunk a Paks mögött, de bizakodó vagyok, mert jól dolgozunk, meglesz az eredménye. Sokkal jobban aggódnék, ha nem mi uralnánk a meccseket, de sokszor csak nincs szerencsénk. Emellett több kulcsemberünk is sérült volt... jó időben jön a szünet.”

A szerb szakember a magyar futball fejlődését is kiemelte: „A magyar futball fejlődik. Minden klubnak van saját stadionja és sportközpontja, megvannak az infrastrukturális beruházások. Aztán ott van Marco Rossi, aki kiváló munkát végez a válogatottal.”

Sztankovicsot természetesen arról is megkérdezték, visszatérne-e Olaszországba később, mint vezetőedző.

„Miért is ne? A családom ott él, a feleségem is oda-vissza ingázik. Jól érzem magam itt, kiváló hely a nyomás kezelésének megtanulásához és a tapasztalatszerzéshez, aztán meglátjuk. Amikor eljön az idő, hogy visszatérjek, készen akarok állni!”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!