2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Dalban kérlelték maradásra Ronaldót a Real Madrid szurkolói

Hír TV

2018. május 28., hétfő 14:42, frissítve: hétfő 16:52

Hazaért a BL-trófeával a Real Madrid labdarúgócsapata. A madridi ünneplésen a drukkerek dalban kérlelték Cristiano Ronaldót, hogy maradjon a Realnál. A királyi gárda gólrekordere erre csak annyit reagált, hogy nagyon jól érzi magát Madridban.

Hazai pályán is megünnepelték a BL-győzelmet a Real Madrid Kijevből visszatérő játékosai. A Liverpool elleni szombat esti 3-1-es győzelem azt jelentette, hogy a spanyol klub zsinórban harmadik alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját.

A Santiago Bernabeu stadionban szurkolók ezrei fogadták Zinedine Zidane csapatát, különösen egyiküket. A madridi ünneplésen a drukkerek és még csapattársai is dalban kérlelték Cristiano Ronaldót, hogy maradjon a Realnál. A királyi gárda gólrekordere diplomatikusan reagált.

„Köszönöm szépen, nekem ez nagyon fontos, nagyon jól érzem magam ettől a szenvedélytől, amit mindig látok rajtatok, a meccseken és az utcán. Ezek a játékosok minden nap motiválnak, hogy jobb játékossá váljak. Ilyen játékosokkal lehetetlen nem megnyerni a Bajnokok Ligáját” – mondta a portugál klasszis.

A szurkolók azért igyekeznek marasztalni a 2009 óta Madridban játszó Ronaldót, mert a szélső a BL-döntő lefújása után véletlenül elszólta magát, és múlt időt használva úgy fogalmazott: „Nagyon jó volt itt lenni a Real Madridnál”.

Rögtön ezután és azóta többször is magyarázkodni kényszerült. „Ahogy több újságírónak is elmondtam, talán nem a legtökéletesebb időpontot választottam arra, hogy erről beszéljek. Nagyon őszinte pillanatomban, akkor mondtam dolgokat, amikor legkevésbé akartam. Ez egy régre visszanyúló ügy, és egy héten belül beszélni fogok róla, de most nem akarom elvenni ezeket a pillanatokat a Real Madridtól” – mondta Ronaldo.

Azt viszont nem volt hajlandó elmondani, hogy miért és hová menne a Realtól; csak annyit árult el, hogy nem a pénzről van szó.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!