2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Büntetésre számíthat dühkitörése miatt Ibrahimovic

2015. március 16., hétfő 18:15, frissítve: hétfő 18:51

Dühkitörése miatt büntetésre számíthat Zlatan Ibrahimovic. A Paris Saint-Germain labdarúgója a hétvégi elveszített bajnoki mérkőzés után fakadt ki a játékvezetőre. Kijelentései Franciaországban politikai szinten is felháborodást váltottak ki. A fociliga vizsgálja az esetet.

Nem türtőztette magát Ibrahimovic a Bordeaux elleni 3-2-es bajnoki vereség után, az öltözőbe menet keresetlen stílusban mondott véleményt a játékvezetőről.

Soha nem láttam még ilyet, tizenöt éve vagyok a futballban. Kibaszott s*ggfej. Tizenöt éve nem láttam ilyen játékvezetést, mint ebben a sz*r országban. Nem érdemli meg a PSG-t ez az ország

A játékos később elnézést kért a kijelentéséért, és azt mondta, nem Franciaországot akarta megbántani, a bíráskodás ellen emelte fel a szavát, csak idegességében mondott sértő kijelentéseket.

A bocsánatkérés ellenére az országban megbotránkozást váltottak ki a szavai. A labdarúgó kijelentését politikusok is elítélték. „Azok, akik úgy vélik, hogy Franciaország egy sz*r ország, elhagyhatják az országot, ez ilyen egyszerű” – mondta Marine Le Pen, a radikális Nemzeti Front elnöke.


A francia labdarúgóliga kivizsgálja az ügyet, Ibrahimovic büntetésre számíthat.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!