2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Brazília és Kolumbia a legjobb nyolc között

2015. június 22., hétfő 12:20, frissítve: hétfő 13:09

Kolumbia csak 0–0-s döntetlent játszott Peruval a labdarúgó Copa America csoportmérkőzéseinek zárófordulójában. Falcaóék sorsa így a brazil válogatott kezébe került, amely Venezuelával találkozott.

Az eltiltását töltő Neymar csak a lelátóról nézte a brazil válogatott utolsó csoportmérkőzését a Copán, a 9. percben pedig már tapsolhatott is a társaknak. Willian szögletére a 11-es pontnál Thiago Silva érkezett remek ütemben, és védhetetlenül bombázott a venezuelai kapuba.

A második félidő ugyanúgy kezdődött, ahogyan az első játékrész: brazil góllal. Willian remek csellel ment el a bal oldalon, és jól is centerezett, az érkező Firmino pedig megduplázta az előnyt. Venezuela azonban nem adta fel, és egy szabadrúgás után meg is született a szépítő találat. Arango lövését Jefferson még védeni tudta, a kipattanót azonban Fedor közelről, fejjel értékesítette, beállítva ezzel a 2–1-es végeredményt.

Brazília így Kolumbiát vitte magával a legjobb nyolc közé. Neymar azonban a folytatásban is csak a lelátóról figyelheti a társakat, miután a brazilok nem fellebbeztek a négymeccses eltiltás miatt, így a Barca zsenije számára véget ért a Copa.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!