2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Boli: Jó csapat vagyunk, ezért állunk a BL kapujában

A Ferencváros férfi labdarúgócsapata 3-3-as idegenbeli döntetlen után hazai pályán fogadja a Moldét a Bajnokok Ligája rájátszásának második mérkőzésén. A szokásos meccs előtti sajtótájékoztatón Sergei Rebrov és Franck Boli mondta el várakozásait - számolt be a Fradi.hu-

  • Boli: Jó csapat vagyunk, ezért állunk a BL kapujában

 

- Már az első meccs előtt tudtuk, hogy nem lesz könnyű a párharc. Norvégiában keményen játszott az ellenfél, valamint a körülmények, a műfű és az időjárás is szokatlan volt nekünk. Itthon sem számítok könnyű találkozóra, de alaposan kielemeztünk az első meccset, mindenki tudja, mire lesz szükségünk kedden, készen állunk a visszavágóra! A Bajnokok Ligája egy más szint, hiszen itt országok bajnokaival kell játszani. Örülök, hogy a Ferencvárost hazai és nemzetközi szinten képviselhetjük. A tavalyi szezonban azt mondták, az Európa Liga halálcsoportjába kerültünk, ehhez képest még az utolsó meccsen is közel álltunk a továbbjutáshoz. Ha a szurkolók és az ország a pályán is látja a fejlődést, akkor valamit jól csinálunk – mondta Rebrov.

A vezetőedző újságírói kérdésre arra is válaszolt, hogy mit érez a játékosokon a visszavágó előtt?

- Már korábban feltettem a játékosoknak a kérdést, hogy ki játszott már a Bajnokok Ligájában – folytatta Sergei Rebrov. - Egyedül Zubkov lépett pályára BL-meccsen még a Sahtar Donetsk színeiben. Ez mindenkinek hatalmas motiváció, hogy idáig eljuthat. A norvégiai meccsen nem nyújtott mindenki 100%-ot, tudom, mekkora potenciál van a labdarúgókban. Az itthoni visszavágón a legjobb formánk kell, és biztos vagyok benne, hogy más lesz a mérkőzés képe, mint az első találkozóé.

Az elefántcsontparti támadót, Franck Bolit kérdezték a kinti góljáról, Norvégiában szerzett játékos-tapasztalatairól és a két bajnokság közti különbségről.

- Jó időben jó helyen voltam a gólom előtt, szerencsésnek érzem magam hogy betaláltam, de nekem nem számít, ki a gólszerző, lehet védő vagy csatár is, a fontos, hogy a csapat eredményes legyen és elérje a célját – vélekedett Franck Boli. - Norvégiai pályafutásom alatt többet játszottam műfüvön, most a természetes fűhöz vagyok szokva, ami közelebb is áll hozzám. Azért küzdünk, hogy a legmagasabb európai szinten képviselhessük magunkat. Most a BL kapujában állunk, mikor ideigazoltam, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar sor kerül erre, de egyáltalán nem vagyok meglepődve, hiszen jó csapat vagyunk egy jó edzővel. A norvég és a magyar bajnokság közti különbségek? A norvégoknál sokat számítanak a fizikai adottságok, Magyarországon viszont mindenkinek az a célja, hogy legyőzzön minket!

A miniszterelnök TippMix-en fogadott a Fradira, ezt Facebook videóban közölte. 

Fradi.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!