2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Sport

BL: Moszkvában kapott ki a Real Madrid

  • BL: Moszkvában kapott ki a Real Madrid

Meglepetésre a CSZKA Moszkva vendégeként kapott ki a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkör második fordulójában. A madridiak 1-0-s vereséget szenvedtek. A Manchester City egy a hajrában szerzett góllal verte a Szalai Ádámmal a kezdőcsapatban felálló Hoffenheimet. A Juventus Dybala mesterhármasával intézte el a Young Boyst, míg a AS Roma 5-0-ra kiütötte Plzent. A Bayern München az Ajax-szal, a Lyon a Sahtar Donyeckkel, míg a Manchester United a Valenciával játszott döntetlent.

Eredmények, csoportkör, második forduló:
Hoffenheim – Manchester City 1-2
Juventus – Young Boys 3-0
AEK Athén – Benfica 2-3
AS Roma – Plzen 5-0
Bayern München – Ajax 1-1
CSZKA Moszkva – Real Madrid 1-0
Lyon – Sahtar Donyeck 2-2
Manchester United – Valencia 0-0

(Kezdőkép: twitter.com/footballdaily)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!