2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:10

Sport

Az UEFA és a francia rendőrség is vizsgálatot indított a nizzai meccs kapcsán

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), valamint a francia rendőrség is vizsgálatot indított a csütörtöki OGC Nice-1. FC Köln labdarúgó Konferencia-liga-csoportmérkőzésen történt szurkolói rendbontások miatt.

  • Az UEFA és a francia rendőrség is vizsgálatot indított a nizzai meccs kapcsán

Az UEFA pénteki tájékoztatása szerint a házigazda francia klubnál nyolc, míg a vendég német együttesnél három ügyben kezdeményeztek kivizsgálást. A rendőrség három esetet nyomoz, ugyanis nemcsak a stadionon belül, hanem a városban is voltak szurkolói összecsapások.

A találkozó közel egyórás késéssel kezdődött, mert helyszíni beszámolók szerint előbb a kölni drukkerek támadtak rá a francia szurkolókra, akik a saját szektorukban foglaltak helyet. Az összetűzés során székek, asztalok és pirotechnikai eszközök repültek egyik szektorból a másikba, de a rendőrség valamivel több mint öt perc alatt úrrá lett a helyzeten. Néhány perccel később aztán a francia drukkerek támadták meg a német szurkolókat, ekkor viszont a rendőrség már gyorsabban közbeavatkozott.

Az összetűzésekben 32 személy sérült meg, köztük két rendőr és egy rendező, négy szurkoló pedig kórházi kezelésre szorult.

Az összecsapás 1-1-es döntetlennel zárult.

Borítókép: Twitter

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

 MLS - Gazdagot is jelölték az MVP-díjra

MLS - Gazdagot is jelölték az MVP-díjra

Gazdag Dánielt, a Philadelphia Union magyar válogatott futballistáját is jelölték az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legértékesebb játékosának járó különdíjra.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!