2020. július 13.,
hétfő, Jenő napja

Az MLSZ fontos információt közölt a stadionavatóval összefüggésben

Hír TV

2019. november 13., szerda 19:08

Magyarország még nem veszített mérkőzést Uruguay ellen! Válogatottunk pénteken az új Puskás Arénában 19 órakor lép pályára a dél-amerikai együttes ellen. A Magyar Labdarúgó-szövetség pedig fontos információt közölt a stadionavatóval kapcsolatban, miszerint az Aréna megközelítéséét tömegközlekedéssel ajánlja és felhívja a figyelmet arra, hogy táskát nem szabad bevinni a stadionba, ahol kizárólag készpénzmentes fizetési lehetőségeket lehet majd igénybe venni.

Az 1954-es világbajnokság elődöntője volt talán a két együttes legemlékezetesebb összecsapása, amikor többek között Kocsis Sándor duplájával a későbbi ezüstérmes aranycsapat győzött 4-2-re.

A másik két egymás elleni meccsen 1-1-es döntetlen született, először 1961-ben Dél-Amerikában, majd '62-ben a Népstadionban.

A magyar labdarúgó-válogatott tehát eddigi három összecsapásán veretlen maradt Uruguay-al szemben. Azonban ezúttal az előjelek nem a legjobbak, hiszen nincs könnyű helyzetben Marco Rossi szövetségi kapitány. Willi Orbán és Kádár Tamás sérülés, Korhut Mihály pedig eltiltás miatt nem léphet pályára a stadionavatón, valamint a Wales elleni sorsdöntő európai-bajnoki selejtezőn.

Előbbit pénteken 19 órakor az új Puskás Ferenc Stadionban, míg utóbbit kedden 20 óra 45 perckor rendezik Walesben, a Cardiff City Stadionban.

Hír TV