2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Sport

Az IIHF továbbra sem engedélyezi orosz hokicsapatok szereplését

A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) fegyelmi bizottsága elutasította az Orosz Jégkorong Szövetség fellebbezését, amelyet az orosz válogatottaknak és klubcsapatoknak a nemzetközi eseményekről való kitiltása miatt nyújtott be.

  • Az IIHF továbbra sem engedélyezi orosz hokicsapatok szereplését

Az IIHF keddi bejelentése szerint semmi nem indokolja korábbi döntéseinek megváltoztatását, amelyekkel felfüggesztette az orosz együttesek részvételét a világszövetség égisze alatti tornákon, illetve elvette nemzetközi események rendezési jogát azt követően, hogy Oroszország háborút indított Ukrajna ellen.

Az IIHF február végén, négy nappal az ukrajnai invázió kezdete után zárta ki az orosz csapatokat az általa szervezett eseményekről valamennyi korosztályban és mindkét nemnél. Április végén pedig megfosztotta Oroszországot attól a lehetőségtől, hogy megrendezhesse a 2023-as férfi világbajnokságot, amelyet jövő év május 5. és 21. között Szentpéterváron tervezett lebonyolítani.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!